Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Τα προσκλητηριά μας και οι "φίλοι" τους.

1.Προσκλητήριο ρολάκι διάστασης 16Χ23 cm με εκτύπωση 1όψης Προτείνεται σε 2 ποιότητες χαρτιού (velvet 170gr και aqurarella 160gr). Νέα οικονομική πρόταση για τη φετινή χρονιά, ιδανικό για μεγάλες ποσότητες ή προσκλητήριο μπομπονιέρα.2.Μια οικονομική λύση για μπομπονιέρα βάπτισης. Κουτάκι σε σχήμα καραμέλας από χαρτί velvet 300gr και 4χρωμη εκτύπωση σε όλη την εξωτερική επιφάνεια. Παραδίδεται σε ανάπτυγμα προς μορφοποίηση. Προτείνεται με κουφέτα αμυγδάλου ή κουφέτα piccolino και στολισμό με χρωματιστές κορδέλες 3mm. Και φυσικά με προσωποποιημένα κείμενα και εικαστικό που υποστηρίζει το concept που επιλέξατε..



3.Ένα χωνάκι…. Σκέτη γλύκα. Κατασκευασμένο από χαρτί velvet 300gr και 4χρωμη εκτύπωση σε όλη την εξωτερική επιφάνεια. Προτείνεται με marsh mellows ή άλλα γλυκίσματα της επιλογής σας και χρωματιστές κορδέλες 3mm. Μια οικονομική λύση για το παιδικό γλύκισμα της βάπτισης που θα κάνει τα παιδιά να ξετρελαθούν.
Και φυσικά με προσωποποιημένα κείμενα και εικαστικό που υποστηρίζει το concept που επιλέξατε.
4.Μια ιδιαίτερη πρόταση για την παιδική μπομπονιέρα βάπτισης που θα μείνει ως αναμνηστικό αντικείμενο και παιχνίδι στους μικρούς καλεσμένους. Σαπουνόφουσκες με περιμετρικό 4χρωμο αυτοκόλλητο στην κεντρική επιφάνεια. Προτείνεται με κουφέτα αμυγδάλου ή κουφέτα piccolino και στολισμό με χρωματιστές κορδέλες 3mm. Και φυσικά με προσωποποιημένα κείμενα και εικαστικό που υποστηρίζει το concept που επιλέξατε..

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

O ρόλος του προσκλητηρίου στο γάμο και στη βάφτιση

    Το προσκλητήριο αποτελεί τον προάγγελο του γάμου και της βάπτισης. Επικοινωνεί με τον πιο επίσημο τρόπο το χαρμόσυνο γεγονός σε συγγενείς και φίλους. Σε αντίθεση με την παλαιότερη αντίληψη ότι πρόκειται για ένα «χαρτί που θα πεταχτεί», η πραγματικότητα είναι ότι αίσθηση του προσκλητηρίου προετοιμάζει τον καλεσμένο για το τι περιμένει να δει στο γάμο ή τη βάπτιση.